« Takaisin

Tule mukaan NääsPeksin markkinointitiimiin 2017!

Haluatko käytännön kokemusta markkinoinnista? Oletko visuaalinen somettaja tai tykkäät muuten vain suunnitella ja toteuttaa erilaisia tapahtumia ja tempauksia? Haku NääsPeksin 2017 markkinointitiimiin on nyt auki!
Interaktiivisen musiikkinäytelmän yhdistys NääsPeksi ry tuottaa vuosittain musiikkispektaakkelin, jonka tekemiseen yli sata tamperelaista tekijää osallistuu.
Markkinointitiimi vastaa tuotannon markkinoinnista. Tiimiläisenä pääset suunnittelemaan markkinointistrategiaa, toteuttamaan somekampanjoita ja muita markkinointitoimenpiteitä. Tärkeimpänä tehtävänä on speksin näkyvyyden varmistaminen ja sitä kautta näytössalien täyttäminen.
Mukaan tiimiin voi tulla rennolla meiningillä. Uusien kavereiden ja hauskan pitämisen lisäksi saat konkreettista työkokemusta markkinoinnista, joka on arvokas apu töitä hakiessa.
Jos syksyn hienoimman spektaakkelin markkinointi kiinnostaa, jätä vapaamuotoinen ilmoittautuminen 6.9.2017 mennessä osoitteeseen viiki.maiju.t@student.uta.fi.
—–
Suurin osa NääsPeksin osa-alueista aloittaa toimintansa syyskuussa; tiedotamme niihin ilmoittautumisesta erikseen, muistathan siis tarkkailla viestintäkanaviamme! 🙂

NääsPeksi