Yrityksille

NääsPeksi on Tampereen korkeakouluopiskelijoiden toteuttama speksi. Speksi tarkoittaa interaktiivista musiikkinäytelmää, joka sisältää käsikirjoitetun huumoriteoksen, musiikkinumeroita, tanssia ja vauhdikasta menoa. Interaktiivisuus muodostuu yleisön kanssa, sillä yleisöllä on mahdollisuus huutaa Omstart! haluamassaan kohdassa ja näin vaikuttaa tarinan etenemiseen. Omstart! -huudon ansiosta näyttelijä/tanssija/bändi/koko produktiotiimi joutuu vastaamaan katsojan toiveeseen improvisoiden.

Näkyvyys

NääsPeksin esitykset esitetään Tampereella Tullikamarin Pakkahuoneella marras-joulukuun tienoilla. Tampereen esitysten lisäksi NääsPeksi kiertää Suomea käyden Oulussa, Helsingissä, Lappeenrannassa ja Turussa. Näytöksiä on noin yhdeksän ja yhteensä ne keräävät jopa 2500 katsojaa, eli keskimäärin yli 400 katsojaa esitystä kohden. Katsojakunta koostuu eri oppilaitosten opiskelijoista sekä jo työelämässä olevista katsojista.

Miksi tällainen markkinointikanava kannattaa?

Mainostamalla NääsPeksissä ja tukemalla tämäntyyppistä teatteriproduktiota yritys antaa itsestään positiivisen kuvan tulevaisuuden tekijöille, asiantuntijoille sekä päättäjille. Voidaankin sanoa, että NääsPeksi on yksi innovatiivisimmista tavoista mainostaa yritystään tuleville huippuosaajille sekä jo työelämässä vaikuttaville ammattilaisille.

Ketkä NääsPeksiä tekevät?

NääsPeksi koostuu lähes 200 aktiivisesta tekijästä. Tekijät ovat pääosin Tampereen yliopiston Hervannan kampuksen opiskelijoita, mutta myös yliopiston muiden kampusten, ammattikorkeakoulun sekä muiden oppilaitosten opiskelijoita on toiminnassa mukana. NääsPeksi on Suomen spekseistä kaikkein poikkitieteellisin. Tekijät jakautuvat produktiotiimissä eri osa-alueille osaamisensa ja kiinnostuksensa mukaan.

Mainostusmahdollisuudet

NääsPeksi tarjoaa monipuolisia ja räätälöitävissä olevia mainostusmahdollisuuksia aina nettisivuista, paidoista ja käsiohjelmista lavastemainoksiin asti. Lisää vaihtoehtoja löydät Mediakortistamme.

Yhteystiedot

Mainosmyynnistä NääsPeksissä vastaa mainosmyyntitiimi, jonka johtaja on tavoiteltavissa osoitteessa mainosmyynti@naaspeksi.fi.

NääsPeksi