NääsDance

NääsDance on NääsPeksin yhteydessä toimiva tanssiryhmä, jonka voi tilata tapahtumiin ympäri vuoden esittämään huikeita tansseja! NääsDanceen pääset automaattisesti mukaan, mikäli haet ja pääset syyskuussa NääsPeksin tanssijaksi, mutta NääsDanceen voi hakea myös ympäri vuoden. Monet NääsDancen tanssijoista ovatkin olleet esiintymässä tai esimerkiksi olleet luomassa koreografioita jokavuotisessa speksissä! Tanssijaksi päästäkseen tarvitsee kokemusta joltain tanssilliselta alalta – tanssin lisäksi esimerkiksi luistelun, cheerleadingin ja voimistelun aiempi kokemus auttavat paljon pääsykokeissa! Pääsykokeena toimii normaali tanssitunti, jonka aikana arvioidaan hakijan soveltumista NääsDancen tanssijaksi.

NääsDanceen liittyminen on loistava mahdollisuus oppia monia erilaisia tanssityylejä ja NääsDance antaa myös hyvät puitteet luoda ja toteuttaa omia koreografioita turvallisessa ja mukavassa ympäristössä. NääsDancesta onkin hyvä mahdollisuus saada myös elinikäisiä ystäviä sillä ryhmä kokoontuu hyvin usein koreografioiden harjoittelemisen merkeissä ja näin hitsautuu tiiviiksi porukaksi.

Mikäli olet yhtään innostunut tanssimisesta ja esiintymisestä ja sinulla on yhtään tanssillista kokemusta hae vain rohkeasti NääsDanceen!

Haluatko tilata NääsDancen tapahtumaasi? Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa tilauskeikat@naaspeksi.fi

NääsPeksi