NääsTaika

NääsTaika on perustettu vuonna 2014 ja sen tavoitteena on lisätä hius- ja meikkitaikuuden määrää sekä ratkaista vuosijuhlille lähtijöiden laittautumispulmia. Kokoonnumme ympäri vuoden Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella NääsPeksin kerhohuoneella Sähkötalon kellarissa. NääsTaian treenikalenterin löydät tämän sivun alareunasta.
Viikoittaisia treenejä vetävät NääsTaian harjaantuneimmat konkarit ja satunnaisesti saamme joukkoomme myös vierailevia asiantuntijoita. Toiminnan ydin on kuitenkin yhdessä tekeminen ja oppiminen – tavoitteena on, että jokaisella taikalaisella on treeneissä hauskaa!
Suurin osa taikalaisista on osallistunut syksyllä NääsPeksin taikatiimiin ja siitä innostuttuaan jatkanut keväällä NääsTaian toiminnassa. Mukaan pääsee kuitenkin ympäri vuoden laittamalla sähköpostia NääsTaika-vastaaville osoitteeseen taika@naaspeksi.fi. Aloitamme aina perusteista, jotta uudetkin toimijat pääsevät vauhdilla mukaan.

NääsTaiassa pääsee treenaamaan uusia kampaus- ja meikkitekniikoita ja siellä voi päästää oman luovuutensa valloilleen. Se on ympäristö, missä voi rohkeasti kokeilla hullujakin juttuja!

NääsTaian treeneissä oppii laittautumisen perustaidot kuin itsestään, vaikkei aiempaa kokemusta olisi lainkaan. Taikalaisille tulevat tutuksi niin silmämeikin lukuisat eri muodot, pätevimmät meikkivoideniksit, kiharanutturoiden salat kuin boheemin rennot lettikampauksetkin. Erilaisia koulutuksia toteutetaan ryhmän toiveiden mukaan, eli vain taivas on rajana erilaisia meikkauksen ja kampauksen tekniikoita kokeillessa!

Tilauskampaukset ja -meikit

Huom! Valitettavasti emme voi tällä hetkellä tehdä vuosijuhlakampauksia tai -meikkejä tekijäpulasta johtuen.

Jotta opiskelemistamme taidoista olisi hyötyä myös muualla kuin varsinaisessa speksissä, kaunistamme kasvoja ja kokoamme kampauksia opiskelijaystävällisin hinnoin. Meiltä onnistuu myös glitter- ja lettipisteet erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.
Kampauksen, meikin tai molemmat saat tilattua laittamalla sähköpostia NääsTaika-vastaaville osoitteeseen taika@naaspeksi.fiKampausten ja meikkien hinnat vaihtelevat 15€-35€ välillä. Glitter- ja lettipisteiden hinnat sovitaan keikkakohtaisesti. Tarkemmat tiedot saat kysymällä sähköpostitse. 
Tilauskampauksia ja -meikkejä tekevät pääsääntöisesti NääsTaika-treeneissä jo pidempään käyneet taikalaiset. Ideoita kampauksiin ja meikkeihin voi etsiä esimerkiksi NääsTaian Instagram-tililtä.

NääsPeksi