Muu toiminta

NääsPeksissä tehdään muutakin. Rainakauden ulkopuolella speksityhjiötä voi täyttää erinäisillä harrasteryhmillä.
Tilaa NääsDance, NääsBändi tai NääsImpron esiintymään osoitteesta tilauskeikat@naaspeksi.fi. NääsTaian tilauskampauksista- ja meikeistä saa lisätietoa osoitteesta taika@naaspeksi.fi.

DIspeksi

DIspeksi eli Drama ad Infinitum-speksi koostuu NääsPeksin alumneista. Tutustu toimintaan täällä.

NääsBändi

NääsBändi on muusikkokollektiivi, joka koostuu entisistä ja nykyisistä NääsPeksin muusikoista. Lue lisää ja tilaa bändi keikalle täältä.

NääsDance

NääsDance on NääsPeksin entisistä ja aktiivisista tanssijoista koostuva tanssiryhmä. Lue lisää täältä.

NääsImpro

NääsImpro on NääsPeksin improvisaatioryhmä. Ryhmä koostuu NääsPeksissä esiintyneistä tai muuten vaan improvisaatiosta kiinnostuneista tekijöistä. Lue lisää täältä.

NääsTaika

NääsTaika lisää hius- ja meikkitaikuuden määrää ja ratkaisee vuosijuhlille lähtijöiden laittautumispulmia. Lue lisää täältä.

NääsTarina

NääsTarina järjestää rainankatselmuksia, leffailtoja, teatterireissuja, yhteislähtöjä muiden speksien näytöksiin, lukupiirejä ja muita kulttuurielämyksiä. Alkuvuoden 2022 suurimpana projektina oli Rakkauden Wappuradiossa esitetyn interaktiivisen radiokuunnelman käsikirjoittaminen.

Kurssit

NääsPeksi järjestää vuosittain erilaisia yleishyödyllisiä kursseja. Kursseista tiedotetaan mm. nettisivuilla ja ne ovat avoimia kaikille aiheista kiinnostuneille.
Tyypillisiä kursseja ovat Käsikirjoituskurssi ja Improkurssi, mutta myös esimerkiksi Pukuompelukurssi ja Tanssikurssi voidaan järjestää.
Lisäksi produktion aikana eri osa-alueiden toimintaan voi kuulua tekijöiden kouluttamiseen tähtääviä pienoiskursseja, kuten kampaus, maskeeraus ja valokuvaus.

NääsPeksi