Tule katsomaan DIspeksin rainatallennetta 31.1.!


Oletko aina halunnut päästä katsomaan DIspeksiä, mutta tilaisuutta ei ole vielä tarjoutunut? Tai oletko jo nähnyt jonkin DIspeksin ja pidit sitä niin huikeana, että esitys on pakko nähdä uudelleen? Vai oletko vain mahtavien tarinoiden ja hulvattomien teatterielämysten suuri ystävä?

Kuva: Lauri Niittymäki

Mikäli vastasit “kyllä” yhteenkään näistä kysymyksistä, DIspeksin rainankatselmus on juuri sinua varten! NääsPeksin järjestämässä tapahtumassa on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä eläköityneiden speksiläisten toteuttama interaktiivinen musiikkinäytelmä parin vuoden takaa*. Raina esitetään videotallenteena torstaina 31.1.2019 kello 18 lähtien Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella, Kampusareenan auditoriossa.

Kaikille avoin ja maksuton rainankatselmus on mitä erinomaisin tapa virittäytyä speksitunnelmaan ennen 2.2. olevaa näytöstä, jolloin ensi-iltansa jo loppuun myynyt DIspeksi 2019: Viistokatu takaisin! esiintyy viimeisen kerran. Ota siis avekkisi ja kaverisi mukaan ja saavu katsomaan DIspeksin rainatallennetta!

Tallenteen arvioitu kesto on 1,5–2 tuntia.

* Katselmuksessa nähtävän rainan vuosi ja aihe selviävät myöhemmin.

—————

IN ENGLISH:

Have you ever wondered what DIspeksi is about? Or maybe you’re a fan of spectacular theater shows? NääsPeksi will display a video recording of DIspeksi’s former play on Thursday, January 31st 2019, starting at 6 PM at the Kampusareena auditorium, at the Hervanta Campus of the Tampere University. Watching the recording is free for everyone, but the play is unfortunately only available in Finnish, with no English subtitles.

—————