Toimarihaku vuodelle 2019 nyt auki!


NääsPeksi hakee nyt toimihenkilöitä riveihinsä vuodelle 2019! Jos sinua kiinnostaa liittyä iloiseen ja speksikkääseen joukkoomme, sekä olla osana tekemässä Suomen suurinta opiskelijateatteria, ei hakemuksen kanssa kannata enää aikailla. Speksin järjestötoiminnassa merkittävää on ennen kaikkea järjestön yhteisöllisyys ja mahtava meininki niin esityskaudella kuin sen ulkopuolella. Haku toimihenkilöiden paikkoihin on auki sunnuntaihin 13.1.2019 asti. Hakuajan jälkeen hallitus ottaa yhteyttä hakijoihin, ja sopii mahdollisesta haastatteluajasta. Lisätietoa toimarihausta ja hallitustoiminnasta voi kysellä osoitteesta hallitus@naaspeksi.fi. Tervetuloa mukaan!

Seuraavaksi lisätietoa toimihenkilöiden pesteistä sekä vastuualueista:

Isäntä/Emäntä/Mestari
Vastaa tapahtumien- ja kerhohuoneen tarjoiluista sekä yhdessä kerhovastaavan kanssa kerhon siisteydestä ja siivouksen organisoinnista. Kauppareissuja varten auton käyttömahdollisuus toivottavaa.

Viestintätoimari
Vastaa yhdessä viestintävastaavan kanssa NääsPeksin viestintäkanavista (Instagram, Facebook ja naaspeksi.fi) ja tuottaa niihin sisältöä. Osallistuu yleisesti NääsPeksi ry:n markkinointiin sekä keväällä rekryttävän rainan markkinoinnin core-tiimiin.

NääsKötöstys-toimari
Vastaa yhdessä NääsKötöstys-vastaavan kanssa NääsKötöstyksen organisoimisesta.

Tapahtumatoimari
Järjestää tapahtumavastaavan kanssa railakkaita tapahtumia speksin jäsenistölle (mm. sitsit, speksiristeily), erityisesti apuna vuosijuhlien järjestelyissä.

Puuhatoimari
Toinen tapahtumatoimari, jonka pääasiallisena toimenkuvana järjestää speksin jäsenistölle virkistäviä matalamman kynnyksen tapahtumia (mm. rainankatselmukset, liikuntatapahtumat), toimii yhdessä tapahtumavastaavan- ja toimarin kanssa.

NääsDance-vastaava
Vastaa NääsDancen toiminnan koordinoimisesta: treenit, keikkatarjoukset ja toiminnan kehittäminen. Tukena erikseen nimetty hallituslainen.

NääsImpro-vastaava
Vastaa NääsImpron toiminnan koordinoimisesta: treenit, keikkatarjoukset ja toiminnan kehittäminen. Tukena erikseen nimetty hallituslainen.

NääsBändi-vastaava
Vastaa NääsBändin toiminnan koordinoimisesta: treenit, keikkatarjoukset ja toiminnan kehittäminen. Tukena erikseen nimetty hallituslainen.

NääsTaika-toimari
Vastaa NääsTaian toiminnan koordinoimisesta yhdessä NääsTaika-vastaavan kanssa.

Taloustoimari
Toimii rahastonhoitajan apuna perehtyen NääsPeksin yhdistyksen talouteen ja tukee yhdistyksen talouden päivittäistä pyörittämistä ja kirjanpitoa. Aikaisempaa kokemusta taloudenhoidosta ei vaadita, kaiken olennaisen oppii pestissä.

IT-vastaava
Vastaa NääsPeksin digitaalisten alustojen teknisestä ylläpidosta ja toimivuudesta, joista tärkeimpänä nettisivut ja lippukauppa. Hyvä osaaminen tietotekniikasta toivottavaa.

Ilmoittaudu tästä!