Teekkarispeksi 2017 saapuu Tampereelle – liput myynnissä nyt!


Teekkarispeksi 2017 vie katsojansa 1900-luvun alun Argentiinaan. Margaret Higgins saapuu Saltaan etsimään siskoansa Louisea, joka on lakannut kirjoittamasta hänelle. Margaret päätyy salaperäiseen huvilaan, jossa kuuluisa säveltäjä on manipuloinut vieraansa psykologiseen peliin elämän lähteestä. Vieraat himoitsevat saavuttamattomille toiveilleen täyttymystä lähteen vedestä, mutta joukkohysteria johdattaa heidät syvemmälle hulluuteen. Mitä pelin voittamiseksi ollaan valmiita tekemään?

Speksit ovat täysiverisiä koko illan musikaaleja, joissa näyttelijät, tanssijat, orkesteri ja monimuotoiset taustajoukot loihtivat näyttämölle viihdyttävän, vilpittömän ja teknisesti laadukkaan esityksen. Speksin erikoisuus on kuitenkin yleisön osallistuminen. Kun omstart-huuto kuuluu yleisöstä, näyttelijä improvisoi kohtauksen uudelleen, heittää tilanteeseen liittyvän vitsin tai vaikka puhkeaa lauluun, ja palaa sen jälkeen juoneen ja käsikirjoitukseen. Myös orkesteri, tanssijat ja tekniikka osallistuvat improvisointiin. Omstarteja ei ole harjoiteltu, vaan ne syntyvät hetkessä. Jokainen esitys on erilainen. Jos et usko, tule katsomaan ja kokeile itse!

Tampereen näytös Messukylän työväentalolla (Messukylänkatu 47) perjantaina 17.3.2017 kello 19:00. Esityksen kesto noin kolme tuntia väliaikoineen. Ovet aukeavat klo 18:30. Narikka on maksuton. Varaudu esittämään QR-koodillinen pääsylippu joko tulostettuna tai puhelimen näytöltä sekä opiskelijakortti ovella.

“Kiitos tästä tietoiskusta, mutta mistä liput??”

Aivan, tietysti. Pääsylippuja pääsee ostamaan seuraavalta sivulta:

Linkki löytyy myös NääsPeksin nettikaupasta sekä tapahtumakalenterista. Itse Teekkarispeksiin pääsee tutustumaan tarkemmin osoitteessa http://www.teekkarispeksi.fi/.