NääsPeksin visualistihaku on auki!


Onko taide lähellä sydäntäsi? Nautitko visuaalisesti upeista asioista?

Ihailitko viime NääsPeksin rainan mustavalkoisuutta?

Hae NääsPeksin visualistitiimiin NYT.

Interaktiivisen musiikkinäytelmän yhdistys NääsPeksi ry tuottaa vuosittain musiikkaalispektaakkelin eli rainan, jonka tekemiseen yli sata tamperelaista opiskelijaa osallistuu.

Visualistit eli visut vastaavat syksyn rainan visuaalisesta ilmeestä. He suunnittelevat esimerkiksi julisteet, nettisivut, käsiohjelman ja rainan visuaalisen ilmeen. Lisäksi he avustavat lavastusta, puvustusta ja tarpeistoa suunnittelussa varmistaen, että NääsPeksi kokonaisuudessaan hivelee katsojien nauruhermojen lisäksi myös näköhermoja.

Tänä vuonna visutiimiin pääsemiseksi on pienimuotoinen ennakkotehtävä. Ennakkotehtävänä on vapaavalintaisella tekniikalla toteutettu työ teemalla ”Lempikirja/elokuva/TV-sarja” ja saateteksti, jossa kerrot kokemuksiasi visualistina, oli se sitten NääsPeksissä tai muualla. Lähettäkää työt visualistipomolle, Sonja Mikkoselle, osoitteeseen somamikkonen@gmail.com. Tehtävä kuuluu ottaa rennosti, tarkoituksena on kartoittaa tekijöiden tekniikkaa ja osaamista.

Pääsykokeen deadline on tiistaina 17.7 klo 00:00 eli aikaa on rielu viikko! Valittujen visualistien kanssa pidetään ensimmäinen tapaaminen deadlinen jälkeen myöhemmin samalla viikolla.

Enemmän tai vähemmän aurinkoisin kesäterveisin,

NääsPeksin tuottajat 2018
Meiju Koivuniemi
Santtu Laine
Miika ”Kukko” Pärssinen
Mikko Tiitola