« Takaisin

Nääspeksin tuottajahaku on alkanut!

Nääspeksi hakee tuottajia!

(In English below!)
Rakastatko musiikkiteatteria ja improvisaatiota? Palaako sisälläsi halu toteuttaa yli sadan tekijän voimin taiteellinen produktio? Haluatko kokea Tampere3-henkeä kaikkein parhaimmillaan? Vastasitpa kyllä yhteen tai kaikkiin kysymyksiin niin sinun tilaisuutesi on nyt – hae tuottamaan NääsPeksiä 2022!

NIIN MIKÄ TUOTTAJA?

Tuottajatiimi on speksin alulle paneva voima ja vankkumaton varjelija, joka huolehtii siitä, että kaikki toimii produktion alusta loppuun saakka. Tuottajan tehtävä vaatii sitkeyttä, johtamistaitoa, priorisointikykyä sekä hyvää ajankäytön hallintaa, mutta vaihdossa voi saada yhden elämänsä ikimuistoisimpia vuosia upean speksiporukan ruorissa! Tuottajalta ei vaadita aikaisempaa kokemusta speksin tai muun teatterin tekemisestä, mutta se on suuri etu.

MITEN HAEN?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus NääsPeksin hallitukselle tähän lomakkeeseen maanantaihin 14.2. klo 23:59 mennessä. Kerro hakemuksessa itsestäsi, motivaatiostasi ja taustastasi. Tuottajia valitaan tyypillisesti kolme tai neljä, ja voitkin hakea yksin tai osana yhtä tai useampaa ryhmää. Olisiko tämä sinun tilaisuutesi koota ympärillesi päättäväinen joukko aktiivista tuottajamateriaalia?

Tuottajuus oli mahtavaa! Olin ollut speksissä tekijänä jo vuosia, mutta vasta tuottajana pääsin oikeasti tutustumaan speksin tekemiseen ja tekijäporukkaan paremmin kuin koskaan aiemmin. Tuottajavuodestani minulle jää muistoksi läjäpäin uusia taitoja, mahtavia kokemuksia ja tietenkin paljon uusia, speksikkäitä kavereita! Homma oli niin kivaa, että en pidä mahdottomana, että lähtisin tuottamaan vielä joskus uudestaan.

– Meiju Koivuniemi, tuottaja 2018 ja 2019

VALINTA

NääsPeksi ry:n hallitus haastattelee hakijat viikolla 7. Tämän jälkeen hallitus valitsee 3-4 hakijaa tuottamaan ensi syksyn huikeaa rainaa! Tuottajan työ alkaa heti valinnan jälkeen, ja työtä on tasaisesti koko vuoden ajan (toki kesällä voi olla hieman hiljaisempaa ja syksyllä sitäkin kiireisempää).

LISÄTIETOJA

Mikäli haluat lisätietoja tuottajuudesta tai hakuprosessista, ota rohkeasti yhteyttä hallitus@naaspeksi.fi!

————————

NääsPeksi is looking for producers!

If you have a passion for musical theatre and improvisation, this is your chance to fulfill your dreams – apply to be producer for the NääsPeksi 2022!

Speksi’s producers (3-4) work through the year, beginning in spring and ending after the autumn’s show-run. Producers are responsible of the recruitment of the creative and technical talents, deciding schedules for the autumn’s performances and maintaining finances of the production. Therefore persistence, organizational skills, financial responsibility and time management are a must for a producer. Fluent Finnish is not required but it is a major asset as the working language for the production will be Finnish.

Interested?

That’s great! Send your application to this form at the latest on Monday 14th of February at 23.59. We’ll get back to you and arrange an interview with you after the application period!

Terveisin,

NääsPeksin hallitus 2022

NääsPeksi