NääsPeksin tuottajahaku ja infosauna


​Arvon naiset ja herrat, tänä vuonna avaamme poikkeuksellisesti jo nyt haun vuoden 2015 rainan ensimmäisille avainhenkilöille: tuottajille, ohjaajille sekä käsispomolle. Täten syksylle saadaan lisää työskentelyviikkoja ja kiireinen aikataulu helpottuu.

Niin mikä tuottaja?

Tuottajatiimi on teatteriproduktion alulle paneva voima ja vankkumaton varjelija, joka huolehtii siitä, että kaikki toimii aina startista alkutalveen saakka. Tuottajan haastava tehtävä vaatii sitkeyttä, johtamistaitoa, priorisointikykyä ja vahvaa ajan- ja rahankäytön hallintaa. Se myös tarjoaa tähänastisen elämäsi ikimuistoisimman syksyn upean speksiporukan ruorissa.

Tuottajaksi voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla NääsPeksin tiedottajalle osoitteeseen tiedotus@naaspeksi.fi viimeistään sunnuntaina 22.3. Voit hakea yksin tai osana yhtä tai useampaa ryhmää. Tuottajia valitaan tyypillisesti neljä.
Edellisinä vuosina tuottajavalinta on suosinut valmiita ryhmiä. Olisiko tämä sinun tilaisuutesi koota ympärillesi päättäväinen joukko aktiivista tuottajamateriaalia?

Haastattelut ja valinta

NääsPeksin hallitus haastattelee jokaisen hakijan viikolla 13, ja valitsee hakijoiden joukosta parhaaksi katsomansa kokoonpanon. Valinnan tulokset ilmoitetaan 29.3. hallituksen pidettyä valintakokouksen.

Ohjaaja tai käsispomo?

Keräämme tässä vaiheessa myös hakemuksia ohjaajan ja käsispomon pesteihin. Heidän valinnoistaan tulevat päättämään kaudelle valitut tuottajat. Hakemukset voi lähettää tässä vaiheessa osoitteeseen tiedotus@naaspeksi.fi.​​

Infosauna 13.3.

Hallitus järjestää vuoden 2015 rainan vastuuhenkilöhakuun liittyen info- ja tutustumissaunan pe 13.3. Tilaisuus alkaa klo 18.00, ja se pidetään Pirkka 6:n kerhotiloissa osoitteessa Tieteenkatu 18. Tapahtuma on avoin kaikille speksin tuottamisesta, ohjaamisesta tai osa-aluepomon tehtävistä kiinnostuneille, ja sen tarkoituksena on jakaa näihin liittyvää tietoa. Paikalle toivotaan vanhoja pomoja ja tuottajia jakamaan kokemuksiaan – ja muutenkin, koska saunominen hyvällä porukalla on nastaa.