NääsPeksin käsikirjoituskurssi ja käsistiimi 2019!


Haluatko oppia kaiken speksin kirjoittamisesta, juonenkäänteistä, hahmokehityksestä ja ryhmässä kirjoittamisesta?
Miltä tuntuisi kuulla oma vitsi speksilavalla? Oletko hyvä luomaan hassuja hahmoja ja yllätyskäänteitä? Kuinka siistiä olisikaan päästä vaikuttamaan syksyn NääsPeksin aiheeseen?

NääsPeksin käsikirjoittaminen alkaa huhtikuun alussa ilmaisella käsikirjoituskurssilla, jonka jälkeen halukkaat jatkavat käsistiimissä, luoden yhdessä NääsPeksin käsikirjoituksen. Tiimi kokoontuu noin kerran viikossa elokuuhun saakka. Olitpa sitten vitsinikkari tai tekstin syvällinen analysoija, vasta-alkaja tai kirjoittajakonkari, löytyy ryhmäkirjoittamisesta jokaiselle rooli, jossa pääsee käyttämään omia vahvuuksiaan ja oppimaan paljon uutta!

Käsikirjoituskurssille pääset ilmoittautumaan lomakkeella: https://forms.gle/EUbVMFq3qPp6GFtU9 Ilmoittautuminen on auki perjantaihin 29.3. klo 23.59 saakka. Kurssille mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta, joten älä jää jahkailemaan, vaan ilmoittaudu mukaan heti!

Kolmesta opetuskerrasta koostuva paketti tarjoaa täyslaidallisen ahaa-elämyksiä. Opetuskerrat ovat Hervannan kampuksen päärakennuksessa luokassa PB132, ”Bildudalur”, ja pidetään seuraavasti:

ma 1.4. klo 18-21
to 4.4. klo 18-21
ti 9.4. klo 18-21

Kurssi on ilmainen ja suunnattu NääsPeksi ry:n jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, voit maksaa 1€ suuruisen jäsenmaksun joko ennen kurssia osoitteessa https://naaspeksi.fi/kauppa/ tai ensimmäisellä kurssikerralla.

Kurssin loputtua kurssilaiset voivat jatkaa NääsPeksin käsistiimiin. Tiimin ensimmäinen tapaaminen järjestetään keskiviikkona 10.4. klo 18 alkaen Kultaisessa Apinassa Hervannassa (Insinöörinkatu 30). Tapaamisessa aloitetaan tulevan speksin aiheen ideointi.

HUOM! Mikäli et pääse käsikirjoituskurssille, mutta haluat mukaan käsistiimiin, ja sinulla on ennestään vankka kokemus näytelmien tai speksien kirjoittamisesta, voit korvata kurssin tekemällä ennakkotehtävän ja osallistumalla suoraan 10.4. järjestettävään tapaamiseen. Ilmoittaudu tässä tapauksessa mukaan tällä lomakkeella: https://forms.gle/JHkX7zJ9okChJCr2A 29.3. mennessä. Ennakkotehtävän saat sähköpostiisi.

Mahdolliset kysymykset voit laittaa osoitteeseen tuottajat(a)naaspeksi.fi. Tervetuloa mukaan!