« Takaisin

NääsPeksin käsikirjoituskurssi 2018

Se on täällä taas – nimittäin NääsPeksin käsikirjoituskurssi!
NääsPeksin jo perinteeksi muodostunut käsiskurssi on kaikille avoin väylä käsikirjoittamisen sekä luovan kirjoittamisen maailmaan. Neljästä kurssikerrasta koostuva paketti tarjoaa täyslaidallisen ahaa-elämyksiä: mitä kaikkien tulisi tietää näytelmien kirjoittamisesta, juonesta, hahmoista ja ennen kaikkea ryhmässä kirjoittamisesta.
Kurssin hinta on NääsPeksi ry:n jäsenille 10€ ja muille 15€. Jos et ole vielä jäsen, voit maksaa 1€ suuruisen jäsenmaksun joko ennen kurssia osoitteessa https://naaspeksi.fi/kauppa/ tai kurssin aikana saaden näin osallistumismaksun jäsenhintaan. Opetuskerrat sijoittuvat Tampereen teknilliselle yliopistolle (tarkka paikka ilmoitetaan myöhemmin sähköpostitse kurssille ilmoittautuneille) ja ajoittuvat seuraaville päiville:
Ma 19.3. klo 17-20
Pe 23.3. klo 17-20
Ke 28.3. klo 17-20
Ke 4.4. klo 17-20

Ja parhaat uutiset tähän loppuun. Siitä tietää, että kevät on tulossa, kun NääsPeksi herää talviuniltaan ja aloittaa käsikirjoitusprosessinsa. Tänäkin vuonna käsistiimi aloittaa toimintansa sopivasti kurssin aikana, joten kurssilaisilla on erinomainen tilaisuus lähteä kokeilemaan siipiään muutamaksi kuukaudeksi ihan oikeaan proggikseen.
Ilmoittautuminen kurssille (sitova!) osoitteessa https://goo.gl/forms/0yRexs6kGDC6qeZ53 .
Huom. 1: kurssimaksut kerätään vasta ensimmäisellä kurssikerralla, varaathan käteistä!
Huom. 2: kurssille otetaan vain 20 nopeinta ilmoittautujaa, joten toimi nopeasti, jotta mahdut mukaan! Ilmoittautuminen sulkeutuu su 18.3. klo 23:59.
Kurssia koskevissa kysymyksissä laita sähköpostia NääsPeksin hallitukselle osoitteeseen hallitus[at]naaspeksi.fi.

NääsPeksi