NääsPeksin improkurssi tulee taas!


Haaveiletpa sitten esiintymisvarmuuden kasvattamisesta tai sisäisen ilmaisullisen palosi vapauttamisesta, niin tule syksyllä mukaan NääsPeksin improvisaatiokurssille! Kurssi on tiivistetty toisinto kevään vastaavasta kurssista, ja mukaan ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin improamista jo aikaisemminkin kokeilleet. Kurssilla käydään rennolla ja rohkaisevalla otteella läpi perusasioita heittäytymisestä, läsnäolosta, kaverin tukemisesta ja virheiden syleilystä pitkän linjan speksi- ja improvisaatiotaitajan Janne Järvisen johdolla.

Kurssikerrat pidetään maanantaina 26.8., keskiviikkona 28.8., torstaina 29.8., maanantaina 2.9., keskiviikkona 4.9. sekä torstaina 5.9. klo 18-21 Tampereen Yliopiston Hervannan kampuksella. Älä murehdi, vaikket pääsisikään osallistumaan kaikille kerroille – tosin kun olet osallistunut yhdelle kerralle, et malta olla osallistumatta lopuillekin!

Kurssille otetaan 20 ensin ilmoittautunutta, mutta aiemmin kursseille osallistumattomat ovat etusijalla.

Pian kurssin jälkeen, 9.9., järjestetään NääsPeksin 2019 näyttelijäpääsykokeet. Improkurssi ei sinänsä ole vaatimus näyttelijäksi pääsemiselle, mutta jonkinlainen improvisaatiotausta on hyvä olla olemassa jos lavalle mielii.

Hinta kurssille on 10 euroa, mutta NääsPeksi ry:n jäsenet saavat kurssin puoleen hintaan 5 eurolla. Maksu suoritetaan käteisellä ensimmäisellä kurssikerralla. NääsPeksin jäseneksi voit liittyä vaikka ensimmäisen kurssikerran yhteydessä (tai osoitteessa
https://naaspeksi.fi/tuote/naaspeksi-ryn-jasenmaksu-2019/ ) maksamalla 1 euron suuruisen jäsenmaksun. Ilmoittaudu kurssille pian, viimeistään sunnuntaina 18.8., lähettämällä viestiä osoitteeseen heikkilai@gmail.com. Laita viestin aiheeksi ”Ilmoittautuminen improkurssille” ja mainitse viestissä nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, tieto aiemmille kursseille osallistumisestasi sekä oletko speksin jäsen.

Tule mukaan viettämään parhainta mahdollista syksyn aloitusta hyvässä seurassa! Kurssilla nähdään!

Speksikkäin terveisin

Heikki Laine, NääsPeksin improvastaava & Janne.3 Järvinen, Ohjaajanne