« Takaisin

NääsPeksin 2020 esitykset siirtyvät

Hyvät NääsPeksin jäsenet,
Kuten olemme kaikki saaneet huomata, tämä vuosi on ollut hyvin erikoislaatuinen ja yllättävä. Koronapandemian aiheuttama epävarmuus on jatkunut maaliskuusta saakka. Kesällä alkoi jo näyttää lupaavalta, mutta syksyn tullessa tartuntojen määrät ovat lähteneet jälleen nousuun. NääsPeksin hallitus on yhdessä tuottajien kanssa päättänyt, että siirrämme tulevan rainan esitykset syksylle 2021.
Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että rainan tekeminen tai tekijärekry loppuisi nyt kuin seinään! Meillä on jo aivan timanttinen käsikirjoitus, jota haluamme työstää nyt mahdollisimman huolellisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että seuraavan vuoden aikana tehdään jo valmisteluja niin pitkälle kuin pystytään ennen kuin tiivis harjoitus- ja esityskausi alkaa taas syyslukukauden 2021 alussa. Nyt on aika toteuttaa kaikki ne visiot, joihin meidän normaali rainakautemme on liian lyhyt!
Emme voi vielä sitouttaa näyttelijöitä ja tanssijoita vuoden päästä toteutettavaan intensiiviseen harjoituskauteen, mutta tekemistä riittää siitä huolimatta, että emme vielä harjoittele varsinaista esitystä. Rainakauden pidentämisestä järjestetään yhdistyksen ylimääräinen yleiskokous, mutta sitä ennen on tarkoitus järjestää jäsenistön yhteinen ideointi-ilta, jossa pääsemme pohtimaan NääsPeksin toimintaa tälle syksylle ja tulevalle vuodelle.
Tuottajat yhdessä hallituksen ja hyvinvointitiimin kanssa tulevat viihdyttämään tekijöitä ja yhdistyksen jäseniä aina syksyyn 2021 asti. Lähde mukaan toteuttamaan NääsPeksin pisintä rainakautta, jolla rainan numerointi tasataan yhdistyksen ikävuosiin! Tekijärekry on auki vielä ainakin vuoden päivät: https://docs.google.com/forms/d/1J55WCMbfmNE4DJ1UYlObW-WXgC707cJF40sD7fifZzQ/edit?usp=drive_web
Kysymykset, kommentit ja meteoriitit saa esittää yhdistyksen hallitukselle hallitus@naaspeksi.fi sekä tuottajille telegrammissa @tuottaja tai sähköpostilla tuottajat@naaspeksi.fi.
Pysy kuulolla!
Enni, Janita, Jari ja Katja
@tuottaja

NääsPeksi