NääsPeksin 20. vuosijuhlat 18.5.


 

Tervetuloa NääsPeksin 20. vuosijuhlille Osmo-gaalaan!

Vuonna 1999 perustettiin Suomen suurin, upein ja kerrassaan mahtavin NääsPeksi! Tätä tapahtumaa saamme nyt 20 vuotta myöhemmin juhlistaa sankoin joukoin lauantaina 18.5. Tampereen Työväen teatterin Puistotornissa. Tilaisuus tulee olemaan täynnä musiikkia, tarinoita ja ihanaa gaalahenkeä. Tätä ainutlaatuista tapahtumaa et todellakaan halua missata!

Juhlatilaisuus on perinteikäs Osmo-gaala, eli Oscar-gaalan hengessä järjestetty palkitsemis- ja muistelutilaisuus. Osmo-kana on speksin vuosia vanha kumikanamaskotti, joka on ollut lavalla useammin kuin moni tekijöistä. Tilaisuuden pukukoodina on juhlapuku, jota saa tietenkin somistaa gaalateeman mukaisesti.

Juhlat järjestetään Puistotornissa osoitteessa Hämeenpuisto 28, eli Tampereen keskustassa. Pääjuhla alkaa klo 17 juhlasali Konsussa Puistotornin kolmannessa kerroksessa. Tilassa on alkoholimyynti, joten varaathan mukaasi käteistä/kortin, mikäli oletat, ettei illalliskortin normaalit kaadot riitä taittamaan janoasi.

Illalliskortin hinta on 95 euroa ja se sisältää alku-, pää- ja jälkiruuan sekä ruokajuomat. Korttiin sisältyy myös kuljetus juhlapaikalta jatkoille, jatkot, sekä sillis sunnuntaina Teekkarisaunalla Hervannassa klo 12 alkaen.

Ilmoittaudu juhliin torstaihin 2.5. klo 23.59 mennessä: https://forms.gle/wYn71Ko3G8qbkqdVA. Lisätietoja ja majoitusvinkkejä saat sähköpostitse meiju.koivuniemi@hotmail.com tai telegrammissa @SuvasPaula. Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1009500212773191/

 

p.s. Kaipaamme jatkoille ja sillikselle nakkilaisia. Olisitko sinä se henkilö? Mikäli nakkihommat kiinnostavat, täytähän tämä lomake: https://forms.gle/N5PcHQsqibwnMfUR7

Tervetuloa mukaan!