NääsPeksi 2017: Rikollisia riimejä – vaientakaa runopoika Olkiluoto!

Hyvät, pahat tai ainakin rikolliset!

Vuoden 2017 NääsPeksi Rikollisia Riimejä – Vaientakaa runopoika Olkiluoto esittää seikkailun kieltolain, salakuljetuksen ja runoilijaelämän pauloissa 1920-luvun Suomessa.

Seikkailunhaluinen 20-luvun moderni nainen Aliisa Olkiluoto nauttii elämästään lähinnä etsiväkirjojen sivujen lävitse, kunnes Aliisan veli, runoilija Asser Olkiluoto yllättäen katoaa jäljettömiin. Sisarusten äiti Loviisa Olkiluoto on varma, että katoaminen on rikollisen toiminnan seurausta ja marssii empimättä komisario K. Karhun puheille. Arvon komisariolla tosin on jo kädet valmiiksi täynnä muiden pörröisten otusten etsimisessä ja viinan trokaamisen estämisessä.

Missä luuraa kolmas Olkiluoto? Keitä muita tapaukseen on sekaantunut? Kuka vetelee ja kenen naruista? Ja kuka onkaan kaupungin kokenein sa… ksanopettaja?

NääsPeksin tekijäjoukko kutsuu katsojansa ulos teehuoneelta kello viiden viinarallille. Koe syksyn suurin seikkailu Suomenlahden rannoilla ja osta lippu NääsPeksiin 2017: Rikollisia riimejä – vaientakaa runopoika Olkiluoto!

Esitykset:

Tampere-talo I ti 14.11.
Tampere-talo II su 19.11.
Pakkahuone I ke 22.11.
Pakkahuone II to 23.11.
Pakkahuone III to 30.11.

Yhteistyössä:

Eatech
eTasku
Ompelimo Inka
POAS
Pyynikin käsityöläispanimo
Sodexo
TOAS
Tampereen teknillinen yliopisto
TUTLab
Vincit
NääsPeksi