NääsPeksi hakee visualisteja!


Onko taide lähellä sydäntäsi? Nautitko visuaalisesti upeista asioista?

Oletko ihaillut NääsPeksin tyylikkäitä käsiohjelmia tai bändin toinen toistaan huikeampia nimilakanoita?

Ilmoittaudu NääsPeksin visualistitiimiin NYT.

Interaktiivisen musiikkinäytelmän yhdistys NääsPeksi ry tuottaa vuosittain musikaalispektaakkelin eli rainan, jonka tekemiseen yli sata tamperelaista opiskelijaa osallistuu.

Visualistit eli visut vastaavat syksyn rainan visuaalisesta kokonaisuudesta. He suunnittelevat esimerkiksi julisteet, nettisivut, käsiohjelman ja rainan visuaalisen ilmeen. Lisäksi he avustavat lavastusta, puvustusta ja tarpeistoa suunnittelussa varmistaen, että NääsPeksi kokonaisuudessaan hivelee katsojien nauruhermojen lisäksi myös näköhermoja.

Ilmoittaudu NääsPeksin visualistitiimiin oheisella lomakkeella: https://forms.gle/eTFgV9QpgTgGyU3U8
Aiempaa kokemusta visuilusta ei vaadita, mutta kiinnostus visuaalisen sisällön tuottamiseen on toki olennaista. Kerrothan lomaketta täyttäessäsi, mitkä visualismin osa-alueet sinua erityisesti kiinnostavat, tai minkä tyyppistä aiheeseen liittyvää harrastuneisuutta sinulla mahdollisesti on jo ennestään. Jos siis olet pöytälaatikko-Pertti Jarla tai osaat vaikkapa 3D-mallintaa kumiankan, mainitse siitä, kaikelle keksitään kyllä käyttöä!

Ilmoittautumisen deadline on 28.7.2019 klo 23:59 eli aikaa on noin kaksi viikkoa! Ensimmäinen tapaaminen pidetään deadlinen jälkeen mahdollisimman pian, tästä tiedotetaan ilmoittautuneille erikseen. Lisätietoa visujen toiminnasta saat halutessasi sähköpostitse tuottajilta (tuottajat@naaspeksi.fi) tai Telegramin kautta visujen vastuutuottajalta Juulilta (@juuliarla).

Kesäterveisin,
NääsPeksin tuottajat 2019

Henna Salosyrjä
Juuli Immonen
Meiju Koivuniemi
Erik Erola