« Takaisin

NääsPeksi hakee tuottajia vuodelle 2023

NääsPeksi is looking for producers for 2023! (In English below)

Rakastatko musiikkiteatteria ja improvisaatiota? Palaako sisälläsi halu toteuttaa yli sadan tekijän voimin taiteellinen produktio? Jos vastauksesi on kyllä, sinun tilaisuutesi on nyt – hae tuottamaan NääsPeksiä 2023!

Tuottajatiimi on speksin alulle paneva voima ja vankkumaton varjelija, joka huolehtii siitä, että kaikki toimii produktion alusta loppuun saakka. Tuottajan tehtävä vaatii sitkeyttä, johtamistaitoa, priorisointikykyä sekä hyvää ajankäytön hallintaa, mutta vaihdossa voi saada yhden elämänsä ikimuistoisimpia vuosia upean speksiporukan ruorissa! Tuottajalta ei vaadita aikaisempaa kokemusta speksin tai muun teatterin tekemisestä, mutta se on suuri etu.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus tähän lomakkeeseen sunnuntaihin 8.1. klo 23:59 mennessä.
https://forms.gle/imhkSHS7Q1ngtMEFA

————————

If you have a passion for musical theatre and improvisation, this is your chance to fulfill your dreams – apply to be producer for the NääsPeksi 2023! 

Speksi’s producers (3-4) work through the year, beginning in spring and ending after the autumn’s show-run. Producers are responsible for the recruitment of the creative and technical talents, deciding schedules for the autumn’s performances and maintaining finances of the production. Therefore persistence, organizational skills, financial responsibility and time management are a must for a producer. Fluent Finnish is not required but it is a major asset as the working language for the production will be Finnish. 

Send a free form application via this form at the latest on Sunday 8.1. at 23:59. https://forms.gle/imhkSHS7Q1ngtMEFA

Terveisin

Lauri Pitkäjärvi
NääsPeksi ry:n PJ 2023

NääsPeksi