« Takaisin

NääsPeksi etsii ohjaajaa -olisitko se sinä?

NääsPeksi´s production of 2023 is looking for a director! This requires fluent skills in Finnish.

NääsPeksin ohjaajahaku vuoden 2023 produktioon on auki ÄN-YY-TEE-NYT! Ohjaaja toimii koko teatterikokonaisuuden taiteellisena visionäärinä, haalii loistokkaat näyttelijät oikeille paikoilleen ja toimii näytelmän inspiroivana kuiskaajana. Loppukädessä ohjaaja on pitkälti vastuussa siitä, miltä ja miten speksi tulee vaikuttamaan katsomon puolelle. Ohjaaja ottaa produktion aikana kopin näyttelijöiden työskentelystä, mutta kokonaisuuden ymmärtämiseksi ja muodostamiseksi, toimii hän tiiviissä yhteistyössä myös muiden osa-alueiden ja tekijöiden kanssa.

Jos siis juuri sinä palat halusta näyttää kyntesi näyttämötaiteen parissa ja tahdot kohdella tätä produktiota intohimoisella luovuudella, voit olla juuri meidän etsimämme tyyppi! Aikaisempi kokemus improvisaatioteatterin tai speksin tekemiseen/toteuttamiseen liittyen katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys hakuprosessia varten.

Hakeminen onnistuu lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen tuottajat@naaspeksi.fi, jossa kerrot hieman itsestäsi ja motiiveistasi hakea NääsPeksin 2023 ohjaajaksi. Tarkka hakuaika on 20.2.–5.3., mutta hakemus kannattaa lähettää heti. Kaikki hakijat haastatellaan, viimeistään viikolla 10.

Hyppää mukaan uskomattoman spektaakkelin vietäväksi ja tule tekemään tästä paras raina ikinä!

Mahdolliset kysymykset voi esittää samaiseen sähköpostiin tai nakkaamalle jollekin tuottajista viestiä Telegramin puolella (@Jjennysi, @emmaruskea, @Yeerik, or @suvitutti)

Jo odottavin terveisin tuottajat vuosimallia 2023, eli JEES 2023, eli

Jenni, Emma, Erik ja Suvi

NääsPeksi