NääsPeksi 2020 hakee ohjaajaa!


NääsPeksi etsii ohjaajaa tulevalle esityskaudelle!
NääsPeksi is looking for a director for its next production. Directing NääsPeksi requires fluent Finnish.

Ohjaajahaku NääsPeksiin on nyt auki. Jos palat halusta työskennellä näyttämöviihteen parissa, sekä osana upeaa speksiyhteisöä, olet juuri etsimämme henkilö. Älä siis epäröi, vaan lähde mukaan nyt! Juuri sinun kädenjälkesi voidaan painattaa tulevaan vuoden 2020 rainaan sekä speksin historiaan.

Miten haen ohjaajaksi?

Haku on auki ja päättyy sunnuntaina 9.2.2020 klo 23:59. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää tähän hakulomakkeeseen: https://bit.ly/2uSjxvr. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit hyvä valinta ohjaajaksi, ja mitä uutta sekä taianomaista haluaisit tuoda mukanasi speksiin. Yhteisömme on omaleimainen, joten aikaisempi kokemus improvisaatioteatterin tai speksin tekemisestä/toteuttamisesta katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin halu heittäytyä, pitää hauskaa ja nauttia yhdessä tekemisestä! Ohjaajan valinnasta huolehtii NääsPeksin 2020 tuottajat sekä hallitus, ja kaikille hakijoille järjestetään haastattelutilaisuus.

Mikä ohjaaja?

Ohjaaja toimii speksiproduktion taiteellisena johtajana, päättää produktion näyttelijät tuottajien kanssa sekä vetää näyttelijöiden treenejä sekä rainan yhteisiä harjoitusviikonloppuja syyslukukaudella. Hän myös toimii tiiviissä yhteistyössä tuottajien sekä muiden näytelmän osa-alueiden kanssa. Ohjaajan toimenkuva alkaa keväällä sopimuksen mukaan ja työaika on sovittavissa ohjaajan omien toiveiden mukaan. Pääosa työskentelystä ajoittuu syyslukukaudelle ja kestää marraskuun alkuun näytelmän ensi-iltaan saakka. Työstä maksetaan projektipalkka.

Nyt jos koskaan on aika toteuttaa jotain fantastista, joten hae mukaan ohjaamaan paras raina ikinä!