NääsPeksin pitkä impro

NääsImpron pitkät improvisoidut näytelmät vievät katsojan ennenkokemattomalle matkalle tuntemattomaan. Täyspitkä näytelmä improvisoidaan yleisön ehdotusten perusteella ja lopputulos on jotain ainutkertaista. Ennen näytelmää esitettävistä lyhyistä kohtauksista valitaan yksi näytelmän inspiraatioksi ja pohjaksi. Sen lisäksi yleisöltä pyydetään esiintyjille henkilökohtaisia virikesanoja ja näytelmälle nimi. Siitä alkaa noin tunnin mittainen, kahteen puoliaikaan jaettu tarina, jonka juoni ja loppuratkaisut selviävät yhtä aikaa niin esiintyjille kuin yleisöllekin!

Pitkää improa treenataan yleensä keväisin ja kesäisin. Vuodesta 2008 asti näytelmiä on esitetty osana teekkariwapun kulttuuritarjontaa ja jos jonkinlaisia kesäkiertueitakin on toteutettu ympäri Suomea!

Pitkä impro esiintyy

Perinteiset Wappunäytelmät esitetään huhtikuun loppupuolella, kesäkiertue saattaa viedä pimproryhmän vaikka minne!

Tilaa pitkä impro esiintymään

Jos haluat tilaisuuteesi kokonaisen improvisoidun näytelmän, ota yhteyttä tilauskeikat@naaspeksi.fi ja pyydä tarjous! Näytelmän kestoa voidaan räätälöidä tilanteen mukaan, esimerkiksi puolen tunnin näytelmiä on tilauksesta toteutettu.

Miten pääsee mukaan?

Pitkä impro vaatii jonkinlaisen käsityksen impron perusteista ja ainakin vähän kokemusta. Jos haluat mukaan, käy improkurssi, osallistu NääsImpron treeneihin ja seuraa sisäistä tiedotusta. Jos sinulta löytyy jo kokemusta improsta ja haluat suoraan mukaan, ole yhteydessä improvastaavaan!