Masquerade Ball peruttu!


*** UUTTA! ***
Hei rakas naamiaiskansa: Valitettavasti nyt kävi niin, ettei tapahtumaan tullut läheskään riittävästi ilmoittautumisia, jotta se kannattaisi pitää. Masquerade Ball siis perutaan tältä keväältä. Lipun ostaneihin otetaan yhteyttä palautusten suunnalta. Hyvää wappua kaikille!

 
 
 

Wapun lumoavin uusi tapahtuma on 26.4. järjestettävä Masquerade Ball, jossa juhlitaan ja tanssitaan yöhön asti naamioitujen tanssiaisten hengessä! Vietä uskomaton ilta täynnä mystiikkaa tässä upeassa, vanhan ajan Venetsiaa huokuvassa tapahtumassa!

Juhlatilana toimii Bravo Plaza keskustassa, Siperiassa. Ovet aukeavat klo 18 ja illallinen katetaan klo 19 alkaen. Kyseessä ei ole sitsit, vaan ruokaa saa hakea omaan tahtiin tanssin ja juhlinnan lomassa.

Pukukoodina on naamio ja juhlapuku, eli nyt on oiva tilaisuus kaivaa kaapin pohjalta esimerkiksi wanhojentanssipuku tai uusiokäyttää lempivujumekkonsa. Etiketti ei ole tiukka eikä tilaisuus vakava, vaan tarkoituksena on pitää hauskaa ja päästää mielikuvitus valloilleen: kuka sinä olet tänä Wappuna?

 

Mistä lippuja ja lisätietoa?

Ilmoittautuminen ja liput NääsPeksin nettikaupassa pe 21.4. klo 23.59 mennessä. Liity seuraamme viettämään uskomaton ilta täynnä mystiikkaa!

Ja hyviä uutisia: esiintyjän peruunnuttua saimme lipun hintaa laskettua: uusi lipun hinta nyt 28 €. Osta lippusi perjantaihin 21.4. klo 15 mennessä, ja osallistut kolmen 30 € Punanaamion lahjakortin arvontaan!

Lisätietoa löydät Facebook-tapahtumasta.

 
Masquerade Ball on NääsPeksin järjestämä tapahtuma ja kaikille opiskelijoille avoin osa teekkariwappua. Mukana maagista iltaa luomassa TEK ja Punanaamio.