Kevään vierailevia speksejä ja näytelmiä


Lukukauden loppu on harrastajateatterien ruuhka-aikaa. Alla on lista Tampereella lähiaikoina esiintyvistä produktioista. NääsPeksi suosittelee katsomaan kaikki ja löytämään niistä mieleisimmän. Tai monta mieleisintä.

Puuttuuko speksisi listauksesta? Ota rohkeasti yhteyttä NääsPeksin hallitukseen, niin korjaamme tilanteen.

 

21.4. Helsingin Lääkiksen Speksi: Tulisielu

Pohjois-Norjalaisessa viikinkikylässä kuohahtaa, kun arvostettu kyläpäällikkö Blåmögel kuolee ryöstöretkellä. Suruaika jää lyhyeksi, sillä uusi päällikkkö on valittava.

Blåmögelin kaksospojat Haakon ja Eyrik ovat molemmat valmiita lunastamaan paikkansa johtajana, mutta vain toinen heistä saa juhlia kruunajaisiaan.

Viattomaksi tarkoitettu valtataistelu saa uuden muodon, kun kylmä viima puhaltaa tuntureilta, ja jo unohdetuksi luultu pahuus palaa viikinkien keskuuteen…

Lisätietoa: laakiksenspeksi.wix.com

Katso traileri

Tulisielu esiintyy Tampereen Hällä-näyttämöllä 21.4. kello 18:00. Liput aikuinen 15€ / opiskelija 12€.

22.-25.4. Pseudo: Mielivaltapeli

Kuningas on kuollut.

Ruumis ei ole ehtinyt edes kylmetä, kun kaikkien kädet alkavat jo kurkottaa kohti kruunua. Kaikkien, paitsi kuninkaan ainoan tyttären, Prinsessa Lilianan. Valtakunnan ollessa sekasorron tilassa, luotettavat ystävät alkavat käydä vähiin.

Jokaisen, niin aatelisen kuin köyhänkin, on kysyttävä itseltään, mitä on valmis uhraamaan saadakseen haluamansa?

Lisätietoa: tampereenkandit.fi

Katso traileri

Mielivaltapeli esitetään Tampereen Hällä-näyttämöllä 22.-24.4. kello 18:00 ja 25.4. kello 15:00. Liput 12€.

27.4. TLKS Speksi: Ei sota kahta kaipaa

Tšekkoslovakia, 1949.

Neuvostoliitto pitää etupiirinsä maita kurissa voimakeinoin, eikä pieni Jakshimovin kaivoskyläkään ole säästynyt kommunismin otteelta. Sotilaat Dominik ja Viktor haluavat vain palata kotiin, mutta ajautuvat keskelle kriisiä, jossa panoksina ovat perhe, ystävyys ja kolmas maailmansota.

Lisätietoa: turkuspeksi.com

Katso traileri

TLKS Speksi esiintyy Tampereen Hällä-näyttämöllä 27.4. kello 19:00. Liput aikuinen 14€ / opiskelija 12€. Huom: NääsPeksin jäsenenä voit ostaa lipun halvemmalla täältä.

 

28.4. Terwaspeksi: Nuoret, kauniit ja levottomat

Nuoret, kauniit ja levottomat käy parisuhteen elämänkaaren läpi freesillä oululaisella otteella. Tätä ei kannata jättää välistä!

Lisätietoa: terwaspeksi.fi

Katso traileri

Terwaspeksi esiintyy Tampereen Hällä-näyttämöllä 28.4. kello 17:00. Liput 15,90€.