« Takaisin

Interspeksiristeily 2022

Oletko jo lähdössä risteilemään huippuporukan kanssa?

Speksiläiset kautta maan seilaavat aavoille vesille 25.-26.3. Turusta Baltic Princessillä . Hyttien hinnat lähtevät speksikkäästä 17 eurosta per henkilö.

Nyt kannattaa lunastaa paikkansa, sillä ilmoittautuminen loppuu perjantaina 25.2. Lisätietoja ja liput suureen seikkailuun saat osoitteesta https://kauppa.naaspeksi.fi/naaspeksi/interspeksi-2022-2/. Tule mukaan Facebookissa https://fb.me/e/SToB2UMp, äläkä tietenkään unohda myös osallistua HYPEen Suomen speksien Telegram-kanavalla: https://t.me/joinchat/SS2x26nCodbAB3qq.

Myös hurjan hienoja haalarimerkkejä löytyy 2€ hintaan verkkokaupasta. Risteilymerkit toimitetaan risteilijöille paikan päällä.

Tämä risteily järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2020, jolloin osallistujia oli 150 kappaletta liki 15 eri speksistä. Nyt ilmoittautuneita on jo 180 ja luku nousee, eli nyt kannattaa todellakin lähteä mukaan tekemään tästä PARASTA NääsPeksin järjestämää Interspeksiristeilyä ikinä!

P.s. Jos ilmoittauduit tammikuun risteilylle, etkä pääsekään nyt uutena ajankohtana, otathan yhteyttä hallitus@naaspeksi.fi tai telegrammissa @RouvaPuheenjohtaja.

Speksikkäin terveisin,
koko NääsPeksin tapahtumaministeriö

NääsPeksi