Ilmoittaudu tekemään NääsPeksiä 2017!


Nyt pääsee ilmoittautumaan mukaan NääsPeksin 2017 tekijäksi.

Ilmoittautumislomake on auki 10.9.2017 saakka. Ilmoittautuminen ei ole mihinkään pakottava, osa-alueen pomo on sinuun yhteydessä myöhemmin varmistaakseen halukkuutesi olla osa tiimiä. Lähes kaikki osa-alueet aloittavat toimintansa vaihtelevasti elo-syyskuun aikana. NääsPeksin näytöskausi tapahtuu välillä 14.11. – 29.11.2017.

Lisätietoa eri osa-alueiden vastuualueista voi lueskella täältä: naaspeksi.fi/speksista/osa-alueet. Käsikirjoitus ja bändi ovat aloittaneet toimintansa jo aiemmin. Näistä saat lisää tietoa ensi vuotta silmällä pitäen osoitteesta tuottajat@naaspeksi.fi!

Valo- ja äänitekniikkaan haku tapahtuu erikseen pomojen kautta sähköpostilla, jossa kerrot itsestäsi ja kokemuksestasi. Valotekniikan pomo Jaakko Rinta-Filppula, jaakko.rinta-filppula@student.tut.fi ja äänitekniikan pomo Mika Kuitunen, mika.kuitunen@hotmail.com. Tanssijat, koreografit ja näyttelijät valitaan pääsykokeella syyskuun aikana. Pysy näistä kuulolla tiedotuskanavillamme täällä nettisivuilla, sähköpostilistoilla sekä Facebookissa @naaspeksi. Sanoittajat valitaan esitaitotehtävällä 31.8. mennessä, lisätietoja tästä antaa Max Liikka, max.liikka@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa tekemään vuoden hauskinta speksiä! Löydät varmasti oman paikkasi ja juuri sinua kiinnostavan tehtävän yhteisessä produktiossamme.

 

Speksikkäin terveisin,

tuottajat Anna-Maria, Jani, Juho ja Reima sekä osa-aluepomot!

 

Ilmoittaudu täkijäksi täältä!