Ilmoittaudu NääsPeksin käsiskurssille!


Se on täällä taas – nimittäin NääsPeksin käsikirjoituskurssi!

NääsPeksin perinteikäs käsiskurssi on kaikille avoin väylä käsikirjoittamisen maailmaan. Neljästä kurssikerrasta koostuva paketti tarjoaa täyslaidallisen ahaa-elämyksiä: mitä kaikkien tulisi tietää näytelmien kirjoittamisesta, juonesta, hahmoista ja ennen kaikkea ryhmässä kirjoittamisesta.

Kurssin hinta on NääsPeksi ry:n jäsenille 15€ ja muille 20€. Jos et ole vielä jäsen, NääsPeksin jäsenmaksun voit hoitaa täällä. Kurssi sijoittuu Tampereen teknilliselle yliopistolle (tarkka paikka ilmoitetaan myöhemmin sähköpostitse kurssille ilmoittautuneille) ja ajoittuu seuraaville päiville:

To 9.3. klo 17 – 20 Juhani Valkama, kirjoittamisen työkalupakki
Ma 13.3. klo 17 – 20 Jyri Siimes, ryhmäkirjoittaminen
Ke 15.3. klo 17 – 20 Henri Vainio, speksin kirjoittaminen
Ti 21.3. klo 17 – 20 Vesa Ahola, tekstin tekeminen ja viimeistely

Mikä parasta, NääsPeksin käsiskurssi on tunnetusti portti rankempiin aineisiin: NääsPeksin käsikirjoitustiimiin. Tiimi aloittaa toimintansa sopivasti kurssin aikana, joten kurssilaisilla on erinomainen tilaisuus lähteä kokeilemaan siipiään muutamaksi kuukaudeksi ihan oikeaan proggikseen.

Sitova ilmoittautuminen kurssille tapahtuu nettikaupassa. Lisäohjeita kyseisellä sivulla. Huom. kurssimaksut kerätään vasta ensimmäisellä kurssikerralla.

Kurssia koskeviin kysymyksiin vastaavat Sanna Kallio ja Hari Nortunen.