Hae tuottajaksi, ohjaajaksi tai käsikirjoituspomoksi NääsPeksiin 2017!


On tullut aika polkaista käyntiin valmistelut seuraavaa rainaa varten: haku tuottajaksi, ohjaajaksi sekä käsikirjoituspomoksi on nyt auki 5.3. klo 23:59 asti.

Minustako tuottaja?

Teatteriproduktio tarvitsee jonkun, joka huolehtii alusta loppuun siitä, että kaikki toimii niin kuin pitääkin: tiimin täydeltä tomeria tuottajia. Tuottajan haastava tehtävä vaatii sitkeyttä, johtamistaitoa, priorisointikykyä sekä vahvaa ajan- ja rahankäytön hallintaa, mutta myös tarjoaa ikimuistoisen syksyn upean speksiporukan ohjaimissa.

Tuottajaksi voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen mikko.lehtinen@student.tut.fi viimeistään sunnuntaina 5.3. klo 23:59. Voit hakea yksin tai osana yhtä tai useampaa ryhmää. Tuottajia valitaan tyypillisesti kolme tai neljä, edellisinä vuosina tuottajavalinta on suosinut valmiita ryhmiä. Olisiko tämä sinun tilaisuutesi koota ympärillesi päättäväinen joukko aktiivista tuottajamateriaalia?

NääsPeksin hallitus valitsee hakijoiden joukosta parhaaksi katsomansa kokoonpanon ja tiedottaa valinnan tuloksista.

Vaiko sittenkin ohjaaja? Entä käsispomo?

Ohjaaja on teatteriproduktion taiteellinen johtaja. Käsikirjoituspomon tehtävänä on johtaa käsikirjoitustiimiä ja pitää huolta käsisprojektin etenemisestä, aiempi kokemus NääsPeksin käsikirjoittamisesta on suositeltavaa. Ohjaajan ja käsispomon valinnasta huolehtii kaudelle valittava tuottajatiimi, mutta hakemukset kerätään jo nyt. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen mikko.lehtinen@student.tut.fi viimeistään sunnuntaina 5.3. klo 23:59!

Kuulostaa mahtavalta, kerro lisää!

Järjestämme haun aikana vuoden 2017 rainan vastuuhenkilöpesteistä kiinnostuneille saunailtaman, jossa pääsee kuulemaan ja keskustelemaan lisää aiheesta. Tapahtuma on avoin kaikille, jotka haluaisivat tietää enemmän speksin tuottamisesta, ohjaamisesta tai osa-aluepomon tehtävistä. Paikalle toivotaan vanhoja pomoja ja tuottajia jakamaan kokemuksiaan, ja saa sinne myös tulla ihan vain nauttimaan speksiseurasta. Lisätietoa ajankohdasta ja paikasta myöhemmin.

Lisäys 15.2.: Saunailta järjestetään torstaina 23.2. klo 18 Pirkka 6:n sauna- ja kerhotilassa osoitteessa Tieteenkatu 18. Sisälle pääsee soittamalla alaoven ovipuhelimella numeroon 109.