« Takaisin

Hae tuottajaksi NääsPeksiin 2018!

Rakastatko musiikkiteatteria ja improvisaatiota? Palaako sisälläsi halu toteuttaa parinsadan tekijän voimin taiteellinen produktio? Tai haluatko kokea Tampere3-henkeä kaikkein parhaimmillaan? Vastasitpa kyllä yhteen tai kaikkiin kysymyksiin niin sinun tilaisuutesi on nyt – hae tuottajaksi NääsPeksin vuoden 2018 rainaan!
Niin mikä tuottaja?
Tuottajatiimi on teatteriproduktion alulle paneva voima ja vankkumaton varjelija, joka huolehtii siitä, että kaikki toimii aina (om)startista alkutalveen saakka. Tuottajan haastava tehtävä vaatii sitkeyttä, johtamistaitoa, priorisointikykyä sekä vahvaa ajan- ja rahankäytön hallintaa. Se myös tarjoaa tähänastisen elämäsi ikimuistoisimman syksyn upean speksiporukan ruorissa. Tuottajalta ei vaadita aikaisempaa kokemusta speksin tekemisestä, mutta speksitausta on kuitenkin suuri etu.
Tuottajaksi voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla NääsPeksin hallitukselle osoitteeseen hallitus@naaspeksi.fi viimeistään sunnuntaina 4.3. klo 23:59. Voit hakea yksin tai osana yhtä tai useampaa ryhmää. Tuottajia valitaan tyypillisesti kolme tai neljä. Edellisinä vuosina tuottajavalinta on suosinut valmiita ryhmiä. Olisiko tämä sinun tilaisuutesi koota ympärillesi päättäväinen joukko aktiivista tuottajamateriaalia?
Yksi edellisen rainan ”Rikollisiä riimejä” tuottajista Anna-Maria Vuorinen kertoo omista kokemuksistaan tuottajan pestistä:
Oli ilo olla tuottajana. Parasta oli pomojen mutta varsinkin koko tekijäporukan kanssa työskentely. Siitä tykkään kun saa autettua muita mahdollisimman paljon ja etsii vastauksia kysymyksiin sen sijaan että tietää vastaukset oikeasti itse suoraan.
Valinta
NääsPeksi ry:n hallitus haastattelee hakijat hakuajan umpeuduttua. Tämän jälkeen hallitus valitsee hakijoista 3-4 sopivinta tuottamaan ensi syksyn huikeinta rainaa! Tuottajan työ alkaa heti valinnan jälkeen, vaikkakin suurin työmäärä ajallisesti ajoittuu syksylle rainakauteen.
Rekrysauna 23.2.
Hallitus järjestää vuoden 2018 rainan tuottajahakuun liittyen rekrysaunan perjantaina 23.2. Tilaisuus alkaa klo 18:00, ja se pidetään Pirkka 4:ssa osoitteessa Insinöörinkatu 19. Tapahtuma on avoin kaikille speksin tuottamisesta kiinnostuneille, ja sen tarkoituksena on jakaa näihin liittyvää tietoa. Paikalle toivotaan vanhoja pomoja ja tuottajia jakamaan kokemuksiaan – ja muutenkin, koska saunominen hyvällä porukalla on nastaa. Siispä tuottajien kunniaksi saunani päälle paan!

NääsPeksi