Hae ohjaajaksi NääsPeksiin 2019!


NääsPeksi etsii ohjaajaa tulevalle esityskaudelle!

Ohjaajahaku NääsPeksiin on nyt auki. Jos palat halusta työskennellä näyttämötaiteen parissa, sekä osana upeaa speksiyhteisöä, olet juuri etsimämme henkilö. Älä siis epäröi, vaan lähde mukaan nyt! Juuri sinun kädenjälkesi voidaan painattaa tulevaan vuoden 2019 rainaan sekä speksin historiaan.

Miten haen ohjaajaksi?
Haku alkaa tästä hetkestä, ja päättyy sunnuntaina 10.2.2019 klo 23:59 – älä siis anna aikarajan yllättää! Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen hallitus(a)naaspeksi.fi. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit oikea valinta, ja mitä uutta sekä taianomaista haluaisit tuoda mukanasi speksiin. Yhteisömme on omaleimainen, joten aikaisempi kokemus improvisaatioteatterin tai speksin tekemisestä/toteuttamisesta katsotaan etuna. Ohjaajan valinnasta huolehtii NääsPeksin hallitus, ja kaikille hakijoille järjestetään haastattelutilaisuus.

Mikä ohjaaja?
Ohjaaja toimii teatteriproduktion taiteellisena johtajana, sekä päättää produktion näyttelijät tuottajien kanssa – lopuksi ohjaajalla on painavin sana. Hän myös toimii tiiviissä yhteistyössä näyttelijöiden sekä muiden tekijöiden kanssa.

Nyt jos koskaan on aika toteuttaa jotain fantastista!

 

NääsPeksi is looking for a director! Unfortunately fluent Finnish is required for this position.