« Takaisin

Hae mukaan NääsPeksin rainabändiin!

Oletko aina hinkunut soittamaan esim Pokemonia tai Janos Valmusen Bussipysäkkiä kymmenhenkisessä bändissä, poikkeavasti pukeutuneena monisatapäiselle yleisölle? Sujuuko improvisointi omalla tai jonkun toisen instrumentilla?
Onko Mayhem osaltasi peruttu ja syksyn kalenterissa näyttäisi olevan sopivasti tilaa?
Jos vastasit edellisiin “kyllä!” ja koet lisäksi olevasi speksikäs tyyppi, olet etsimämme henkilö! Haemme soittajia ja laulajia kaikenlaisiin tehtäviin. Viime vuosina bändissä on nähty mm. rumpaleita, kitaristeja, basisteja, kiipparisteja, viulisteja, perkussionisteja, torvisteja, taustalaulajia jne… Useamman kuin yhden instrumentin taitaminen katsotaan ehdottomasti eduksi ja speksibändissä ennennäkemättömät soittimet ovat myös erittäin tervetulleita.
Produktion esityspäivät sijoittuvat marraskuun loppupuolelle. Suurin osa esityksistä on Tampereella, muiden keikkapaikkakuntien toteutuminen on vielä tätä kirjoittaessa avoinna.
Loppukesästä alkavalla harjoituskaudella on ainakin kaksi harjoitusviikonloppua sekä noin yhdet treenit arki-iltana kerran viikossa.
Ilmianna itsesi (ja ystäväsi) ja soittimesi/äänialasi bändin maestroille. Lähetä sähköpostia otsikolla “Speksibändihakemus” osoitteeseen speksibandi17@gmail.com. Kerro viestissä lyhyesti itsestäsi ja soitto- tahi laulutaustoistasi. Samasta osoitteesta saat myös halutessasi lisää informaatiota NääsPeksiin ja speksibändiin liittyvistä aiheista. Hakuaikaa on 30.6.2017 asti, mutta älä kuitenkaan jää raapimaan päätäsi turhan päiten, vaan hae toki ripeästi.
Kesäisin terveisin,
Maestrot Mitsi & Olli

NääsPeksi