« Takaisin

Hae mukaan NääsPeksin 2018 rainabändiin!

Oletko aina hinkunut soittamaan Janos Valmusen Bussipysäkkiä kymmenhenkisessä bändissä, poikkeavasti pukeutuneena monisatapäiselle yleisölle? Sujuuko improvisointi omalla tai jonkun toisen instrumentilla? Kiinnostaako hassuttelu lavan laidalla ja välillä myös lavalla? Onko linja-autossa tunnelmaa?
Jos vastasit edellisiin “Todellakin!” ja koet lisäksi olevasi speksikäs tyyppi, olet etsimämme henkilö! Haemme soittajia ja laulajia kaikenlaisiin tehtäviin. Viime vuosina bändissä on nähty mm. rumpaleita, kitaristeja, kiipparisteja, viulisteja, perkussionisteja, torvisteja, taustalaulajia jne… jopa basisteja! Useamman kuin yhden instrumentin taitaminen katsotaan ehdottomasti eduksi ja speksibändissä ennennäkemättömät soittimet ovat myös erittäin tervetulleita.
Produktion esityspäivät sijoittuvat marrras-joulukuun paikkeille, mutta treenikausi alkaa jo heinäkuussa. Tampereen lisäksi produktio esitetään ainakin Helsingissä ja Oulussa. Harjoituskaudella on ainakin kaksi harjoitusviikonloppua normaaleiden kerran viikossa olevien arki-iltatreenien lisäksi.
Ilmianna itsesi (ja ystäväsi) ja soittimesi bändin maestroille. Lähetä sähköpostia otsikolla “Speksibändihakemus” osoitteeseen speksibandi18@gmail.com. Kerro viestissä lyhyesti itsestäsi ja musisoinititaustoistasi. Samasta osoitteesta saat myös halutessasi lisää informaatiota NääsPeksiin ja speksibändiin liittyvistä aiheista. Hakuaikaa on 17.6.2018 asti, mutta älä kuitenkaan jää raapimaan päätäsi turhan päiten, vaan hae toki ripeästi.
Jos haluu päästä, on pakko hakee!

Roughly the same in English:
If you are a great musical talent or an abnormally fantastic person, apply to NääsPeksi theatre band of 2018! Improvisation skills are required as the band will need them during the shows. The applicant should also have a Finnish language level of C1 or higher as all the communication will happen in Finnish… Except if you are an epic sax guy who speaks the international language of music and loose hips!

Kesäisin terveisin,
Maestrot: Pertti & Olli

NääsPeksi