« Takaisin

5.4. VHYV (Vohveleita, hyvinvointia ja yhdenvertaisempi speksi)// WWE (Waffles, well being and a more equal Speksi)

In English below

NääsPeksin ensimmäinen YV-workshop järjestetään 5.4. klo 17-19 Tek-loungessa (Tietotalo).

YV-workshopissa puhetta päivänpolttavista yhdenvertaisuusaiheista Vohvelien lomassa!

Workshopissa käsitellään esimerkiksi sitä, miten syrjintää ja häirintää voi tunnistaa ja miten siihen voi puuttua, ja miten speksistä saadaan kaikille saavutettava ja turvallinen paikka olla oma itsensä. Tule mukaan kertomaan omia ajatuksiasi, oppimaan uutta ja tekemään yhdessä parempaa speksihenkeä! Tapahtuma on avoin niin tekijöille, alumneille kuin muillekin kiinnostuneille.

Toiveita ohjelmaan ja aiheisiin liittyen voi toimittaa yv-vastaaville Janitalle (@parempielama) ja Sagalle (@sagaoliviaaa).

Lisätietoja yhdenvertaisuudesta ja yhteydenottolomake löytyy nettisivuilta.

//

NääsPeksi’s first equality workshop will be held on April 5th at 17-19 at Tek-lounge (Tietotalo).

In the workshop we will be discussing equality and eating waffles!

The workshop discusses, for example, how discrimination and harassment can be identified and how it can be addressed, and how to make speksi an accessible and safe place for everyone. Come and share your thoughts, learn something new and create a better speksi spirit together! The event is open to members, alumni and all other interested parties.

Wishes related to the program and topics can be sent to the coordinators Janita (@parempielama) and Saga (@sagaoliviaaa). More information on equality and a contact form can be found on this website.

NääsPeksi