« Takaisin

NääsPeksi etsii markkinointipomoa

NääsPeksi is looking for boss for its marketing team. This position requires fluent Finnish.
Suomen suurin speksiteatteri etsii markkinointipomoa! Jos olet halukas hankkimaan kokemusta suuren projektin viestinnästä ja markkinoinnista, ja innostut isoista viihdespektaakkeleista sekä yhteisöllisyydestä, niin tämä pesti on juuri sinulle.
NääsPeksin markkinointipomo johtaa NääsPeksin markkinoinnin osa-aluetta, jonka vastuulla on vuoden 2020 NääsPeksin markkinointi ja mainostaminen. Konkreettinen tekeminen voi pomon ja tekijöiden kiinnostuksesta riippuen olla esim. sometempauksia, ständeilyä, mainostekstien kirjoittamista tai vaikkapa markkinointiexcuja kiertuepaikkakunnille – mikä vain menee, hulluimmatkin ideat ovat sallittuja ja jopa suositeltavia! Pomon ei tarvitse tehdä tätä kaikkea yksin, vaan hänen tuekseen rekrytään speksin tekijähaun yhteydessä markkinointitiimi. Markkinointitiimin tukena on muiden pomojen ja osa-alueiden sekä NääsPeksin tuottajien ja hallituksen osaaminen sekä työpanos. Konkreettinen tekeminen ajoittuu syyslukukauden alusta produktion viimeiseen esitykseen marraskuun lopussa. Ennen syyslukukauden alkua markkinointipomo pääsee toteuttamaan markkinointisuunnitelman vuoden 2020 NääsPeksille tuottajien ja muiden pomojen kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden toteuttaa suuren viihdeproduktion markkinointia
  • Arvokasta osaamista ja kokemusta markkinoinnista sekä viestinnästä
  • Loistavan merkinnän CV:seen
  • Verrattoman yhteisöllisen harrastusporukan

Aikaisempaa kokemusta markkinoinnista emme vaadi, sillä tekemisen saa muokata omien kiinnostusten, osaamisen ja ajankäytön mukaan. Pesti soveltuu niin alan opiskelijalle, joka etsii käytännön kokemusta markkinoinnista, kuin myös ylipäänsä teatterista ja järjestötoiminnasta innostuvalle tekijätyypille. Halutessasi voit myös hakea pestiä yhdessä kaverisi kanssa.
Lähetä hakemuksesi markkinointipomon tehtävään tämän lomakkeen kautta 2.8. mennessä. Lisätietoa tehtävästä saat osoitteesta tuottajat(at)naaspeksi.fi.
Ei speksihenkeä parempaa!

NääsPeksi