« Takaisin

Hae NääsPeksin sanoitustiimiin!

Sykkiikö sinullakin runosuoni? Onko sinulla paloa ilmaista itseäsi kirjallisesti tai esimerkiksi dramaattisesti suihkussa laulaen? Tuntuuko, ettei nykymusiikilla ole verbaalisesti annettavaa, ja sinä yksinkertaisesti hoitaisit lyriikoinnin paremmin vasemmalla jalalla tallaten? Toiveesi on kuultu, ja sinut on kutsuttu osaksi huikeaa hupikerhoa: tämän vuoden NääsPeksin Sanoitustiimiä.

NääsPeksin sanoituksessa sanoitamme näyttelijöille laulettavaksi kappaleita niin, että ne vievät eteenpäin näytelmän juonta ja viestivät laulavan hahmon tunnetiloja. Sanoittaessa on tärkeää huomioida sanojen laulettavuus ja istuvuus valittuun kappaleeseen, joten jonkinsorttinen musiikillinen ymmärtävyys katsotaan toki eduksi. Tiimiin etsin motivoituneita, kuplivia, verbaalisesti lahjakkaita ja hauskoja tyyppejä, jotka pitävät lyriikoista ja haluavat tuottaa niitä myös itse. Minä en ole ammattilainen, enkä odota sitä sinultakaan.

Sanoituksen ennakkotehtävänä olisi uudelleensanoittaa jokin tunnettu kappale alusta ensimmäisen kertosäkeistön loppuun saakka. Tehtävien pohjalta kootaan NääsPeksi 2019:n timanttinen ja loistelias Sanoitustiimi, jollaista ei ole aikaisemmin nähty, kuultu tai edes unelmoitu!

Alta löytyvät kappale- ja aihevaihtoehdot:

Kappaleet:

1. Bon Jovi – Livin’ on a Prayer
2. Meiju Suvas – Pure Mua
3. Adele – Rolling in the Deep
4. Rick James – Super Freak

Aihevaihtoehdot:

1. Kannanotto ilmastomuutokseen
2. Heräsin kumppanini äidin vierestä
3. Suutuin isälle ja aion mököttää

Valmiin sanoituksen voit lähettää sähköpostiosoitteeseen: jjennysi.arponen@gmail.com. Kerrothan viestissä lyhyesti myös itsestäsi. Hakuaikaa on 29.8. saakka, joten ethän nuku onnesi ohi.

P.S. valittu tähtitiimi tulee tapaamaan rennoissa merkeissä heti 30.8. illasta, joten tuo pvm kannattaa varauksella kalenteriin merkkailla

Veikein ja visertävin terveisin, tämän vuoden sanoituspomo Jenni