NääsTaika


NääsTaika on speksin alaryhmistä nuorin, sillä toiminta on aloitettu vasta keväällä 2014. Tuoreen ja innokkaan ryhmän tavoitteena on lisätä hius- ja meikkitaikuuden määrää erityisesti keväällä sekä ratkaista vuosijuhlille lähtijöiden laittautumispulmia. Kokoonnumme ympäri vuoden viikoittain: keväällä harjoittelemme kaikkea uutta ja jännää, jota syksyllä sitten treenaamme tehokkaammaksi.

Työtä, huvia ja harjaantumista

Viikottaisissa treeneissä taikailijoille tulevat tutuksi niin silmämeikin lukuisat eri muodot, pätevimmät meikkivoideniksit, valkkikampauksen salat kuin boheemin rennot lettikampauksetkin. Erilaisia koulutuksia toteutetaan ryhmän toiveiden ja saatavilla olevien osaajien mukaan, eli vain taivas on rajana erilaisia meikkauksen ja kampauksen tekniikoita kokeillessa.

Jäntevä osa ryhmäämme on myös aktiivinen virkistystoiminta, sillä silloin voidaan laittaa opit käytäntöön ja lähteä laittautuneina kiertämään Tampereen yöelämää tai järjestää rentouttava kauneusilta tekijöiden kesken.

Varaa aika

Jotta opiskelemistamme taidoista olisi hyötyä myös muualla kuin varsinaisessa speksissä, teemme juhlameikkejä ja -kampauksia erilaisille vuosijuhlille. Kaunistamme kasvoja ja kokoamme kampauksia myös muihin soveliaisiin ja sopimattomiin tilaisuuksiin, kuten häihin, teemabileisiin ja Linnan juhliin. Mikäli sinulla on siis tulossa mallikuvaukset, takataskussa hullunhauska kampausidea vujuille tai kohtalokkaan meikin tarve viikonloppumenoihin, käänny rohkeasti taikalaisten puoleen.

Kampauksen, meikin tai molemmat saat tilattua laittamalla sähköpostia NääsTaika-vastaavalle osoitteeseen taika@naaspeksi.fi. Samaan suuntaan voi esittää myös kaikki NääsTaian toimintaan liittyvät kysymykset.

Miten pääsee mukaan?

Toimintaan pääsee luontevimmin mukaan osallistumalla syksyllä NääsPeksin taikatiimin toimintaan. Jollet kuitenkaan malta odottaa syksyyn asti, voit laittaa sähköpostia NääsTaika-vastaavalle. Aloitamme aina perusteista, jotta uudetkin toimijat pääsevät vauhdilla mukaan.

Tärkeintä meille on, että jokaisella taikalaisella on hauskaa! Yhdessä tehdessä ja kiinnostavia juttuja opetellessa osaa pian laittautumisen perustaidot kuin itsestään, vaikkei aiempaa kokemusta olisi lainkaan.