NääsPeksi 2017: Rikollisia riimejä – vaientakaa runopoika Olkiluoto!


Rikollisia riimejä

Vaientakaa runopoika Olkiluoto!

Hyvät, pahat tai ainakin rikolliset!

Vuoden 2017 NääsPeksi Rikollisia Riimejä – Vaientakaa runopoika Olkiluoto esittää seikkailun kieltolain, salakuljetuksen ja runoilijaelämän pauloissa 1920-luvun Suomessa.

Seikkailunhaluinen 20-luvun moderni nainen Aliisa Olkiluoto nauttii elämästään lähinnä etsiväkirjojen sivujen lävitse, kunnes Aliisan veli, runoilija Asser Olkiluoto yllättäen katoaa jäljettömiin. Sisarusten äiti Loviisa Olkiluoto on varma, että katoaminen on rikollisen toiminnan seurausta ja marssii empimättä komisario K. Karhun puheille. Arvon komisariolla tosin on jo kädet valmiiksi täynnä muiden pörröisten otusten etsimisessä ja viinan trokaamisen estämisessä.

Missä luuraa kolmas Olkiluoto? Keitä muita tapaukseen on sekaantunut? Kuka vetelee ja kenen naruista? Ja kuka onkaan kaupungin kokenein sa… ksanopettaja?

NääsPeksin tekijäjoukko kutsuu katsojansa ulos teehuoneelta kello viiden viinarallille. Koe syksyn suurin seikkailu Suomenlahden rannoilla ja osta lippu NääsPeksiin 2017: Rikollisia riimejä – vaientakaa runopoika Olkiluoto!

Tekijät

Ohjaaja
Tuottajat
Laulunopettaja
Äänenkäytönopettaja
Näyttelijät
Bändi ja sovitus
Käsikirjoitus
Lavastus
Lipunmyynti
Logistiikka
Mainosmyynti
Markkinointi
Puvustus
Ruokatiimi
Sanoitus
Taikatiimi (maski)
Taikatiimi (tukka)
Taltiointi
Tanssi ja koreografia
Tarpeisto
Tekniikka
Velhot
Visualistit
WWW

Yhteistyössä

Eatech eTasku Ompelimo Inka POAS Pyynikin käsityöläispanimo Sodexo TOAS Tampereen teknillinen yliopisto TUTLab Vincit